/ Арт школа Колорит
След успешно участие в 20-та Международна среща на младежкото изкуство „Евора 2019” в Португалия се завърна творческият екип на арт школа „Колорит” Катрин Илиева - 13 г., Никола Ангелов - 14 г. Виктория Иванова -15 г., Християна Дечева - 18 г. и техния арт педагог Майя Ананиева.

Арт школа Колорит

Плевенската школа за пореден път представи достойно Българи и Плевен в престижния арт форум, в който са взели участие 70 талантливи младежи от 12 страни от различни континенти.

Арт школа Колорит

Арт школа „Колорит” спечели участието си във форума с колекцията от живописни  творби от международния конкурс в град Евора на тема „Морски звезди”. Виктория Иванова - 15 г.  спечели Златен медал, който получи от кмета на град Евора на откриването на форума. Други 13 деца от школата са отличени с Почетна награда за високи постижения. 

Арт школа Колорит

На международния пленер всички участници са рисували старата португалска архитектура в града музей Евора и старинното средновековно селище Монсараш и са взели участие в редица изложби и културни събития. За отличното си представяне, плевенските  младежи са получили Почетни дипломи.

Арт школа Колорит