elha
elha / obshtina levski
С артистична програма „Ура ,зимна ваканция”на   импровизирано студио пред НЧ „Г.Парцалев-1901”на деца, ученици, учители и родители започна празничната вечер пред читалището на 7 декември.
Вести, пътната обстановка, клуб родител, прогнозата за времето през зимната ваканция, реклама, поднесени с хумористични етюди и коледни песни зарадваха всички на площада. А директното включване от пресцентъра на Дядо Коледа в Лапландия беше още една от изненадите ,които изпълваха празничната вечер.
Кметът на община Левски Любка Александрова се включи в прекрасното студио   на „СNN –Левски”, като поздрави всички участници за прекрасната програма.Поздрави всички - деца  майки, татковци ,баби и дядовци и пожела с много надежда да посрещнат рождественските празници. ”Нека чудото на Рождеството направи сърцата ни по-добри! Нека с много надежда, с много любов и с много вяра посрещнем и новата 2019 година”, пожела Александрова.
Дядо Коледа и Снежанка раздадоха много подаръци на децата ,а с обратно броене, по традиция грейна голямата коледна елха, грейнаха и светлините на коледната украса в град Левски.