/ ОД на МВР-Плевен
Tой беше представен пред състава на дирекцията от зам.-главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев
Новият директор на ОД на МВР-Плевен Веселин Вътов беше представен пред състава на дирекцията от заместник главния секретар на МВР главен комисар Георги Арабаджиев, съобщиха от ОД на МВР.

Превантивни мерки на МВР-Плевен за сигурността през предстоящите празнични дни

Изборът на старши комисар Вътов за директор е свързан с досегашния му опит в системата на МВР и с очакванията на ръководството на вътрешното министерство ОД на МВР-Плевен да продължи да утвърждава високите резултати в противодействието на престъпността, заяви Арабаджиев.

Пред служителите старши комисар Вътов благодари на ръководството на МВР за доверието и изрази убеденост, че съставът на ОД на МВР-Плевен ще продължи с чест и достойнство да изпълнява отговорностите си.

ОД на МВР-Плевен

Старши комисар Вътов е роден на 10 май 1977 година в Плевен. В МВР служи от 1 октомври 2002  година. Преминал е през различни изпълнителски и ръководни нива. От 2016 година до момента е заемал длъжността началник на сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ в областната дирекция. За добрата си работа е награждаван многократно от министрите на вътрешните работи и директорите на ОД на МВР. 

Веселин Вътов е временно преназначен на длъжността директор на ОД на МВР за срок от 1 година със заповед на министъра на вътрешните работи Младен Маринов.

Главен комисар Арабаджиев съобщи, че промяната в ръководството на дирекцията е поради преминаването на старши комисар Начев - досегашен директор, на работа в съдебната система.