Социалистите в Ловеч преизбраха председателя си
Социалистите в Ловеч преизбраха председателя си / netinfo
Общинската организация на БСП в Ловеч преизбра досегашния си председател Димитър Горов на провелата се на 8 ноември партийна конференция. Две бяха номинациите в състезанието за лидерския пост – освен кандидатурата на досегашния председател бе издигната и кандидатурата на председателя на Общинския съвет Милко Недялков. Той обаче си направи отвод. Димитър Горов ще води ловешките социалисти трети мандат.

Общинската отчетно-изборна конференция в Ловеч излъчи и девет делегати за предстоящия конгрес на БСП на 22 и 23 ноември. На продължилата повече от седем часа общинската конференция бе изслушан подробен доклад за работата на организацията, отчет на кмета Минчо Казанджиев, на председателя на групата съветници Младен Младенов и на Контролния съвет.

Според лидера на БСП – Ловеч, основните проблеми, на които трябва да се търсят решения, са подобряване организацията на движение в Ловеч и създаване на условия за паркиране в централната част, ограничаване на битовата престъпност, подобряване работата на администрацията с бизнеса и гражданите.