Преглед на печата
Преглед на печата / dariknews.bg

От страниците а вестник "Посредник":

Как отбелязяхме 10 декември и на коя жар ще се пече хлябът на свободата според Цецка Цачева

Къде и кога ще се състои публичното обсъждане на проекта за нов градски център

Кого кани на културен дебат за културата, бившият съветник Ивайло Атанасов

За какво плевенчанка осъди общината да й плати обезщетение от 3000 лева

Каква е моментната картина на безработицата в Плевенска община

Кои са пътвите 15 по азбучен ред в националната анкета за спортист на годината.

В брой 43 на вестник "BG Север" тази седмица четем:

"Сините в Плевен масово напускат СДС, била болшевишка партия" е водещото заглавие на 43 бр. на в. "BG Север". Изданието информира подробно за процесите, които текат в синята партия и които доведоха до напускането на много от плевенските й членове.

Човек на друга знакова доскоро фигура в СДС - Найден Зеленогорски, се оказа замесен в големия скандал с парите за наука, съобщава вестникът на третата си страница. Пак там можете да прочетете защо двама депутати отидоха при жителите на Коиловци и какво им казаха.

"Справянето с младежката безработица е приоритет за европейските социалисти" - твърди в интервю на 4 стр. евродепутатът Илияна Йотова.

Капаните, които залагат на клиентите си нароилите се в Плевен фирми за бързи кредити, е основната тема на бизнес страницата.

Лични данни на кръводарители изтичат от центъра за трансфузионна хематология - съобщава изданието на шестата си страница. На нея ще намерите и постоянните рубрики "Гневът на младите" и "Послушай лекаря".

Кавгите между институции и политици около предложеното обединение на филхармонията, общинския хор и духовата музика са основната тема на 7 стр.

Интервюто на 8 стр. е с бившия директор на плевенските Военноисторически музеи, а поводът е предстоящото честване на 135 г. от освобождението на града.

На 9 стр. известни плевенчани разказват най-интересните си спомени от празнуването на студентския празник 8 декември.

Баскетболът и втората победа на плевенския Спартак в НБЛ са основната тема на спортната страница.

Какви страховити коледни играчки са предлагат на плевенския пазар, какво е работното време на един от местните клошари и кои известни рожденици трябва да почерпят тази седмица ще научите от 16 стр.

В седмичника ще намерите и полезни съвети, граждански обяви, кръстословица, хороскоп, спорт и забавни четива за уикенда, програмите на ефирни и кабелни телевизии и много новини.