basketball
basketball / alexander djakovski
Старши треньорът на Баскетболен клуб „Спартак“ Плевен Александър Дяковски, организира „Лятно баскетболно училище“, което ще се проведе от 1 юни до 1 септември тази година. Това съобщи Дяковски в социалната мрежа Фейсбук.

Треньорът Александър Дяковски кани всички деца и техните родители да се присъединят към училището. Тренировките ще бъдат общи – за всички момчета и момичета на възраст от 5 години до 8-ми клас и ще се провеждат в удобно за децата и техните родители време.
В зависимост от сформираните групи ще бъдат избрани и съответните места, на които ще се провеждат тренировките, като ще бъдат определени най-удобните варианти за децата. Александър Дяковски уточни, че двете места, на които ще се провеждат тренировките са зала „Балканстрой“ и игрището 9-ти квартал.
Телефонът на старши треньора на баскетболен кклуб „Спартак“ Александър Дяковски е: 0888 511 166.
„Ще се радвам да чуя колкото се може повече от вас и да покажа красотата на тази велика игра – баскетбола на вашите деца!“, сподели Дяковски като припомни, че ще отговаря на запитвания и на личната си страница във Фейсбук.
"Знаете, че баскетболът е моят живот и не ми е безразлично как се развива нашата игра в Плевен. Искам да покажа на възможно повече деца красотата на нашия спорт. Затова и реших да организирам Лятно баскетболно училище. Вярвам, че лятото е не само време за почивки и разходки, а и възможност, децата ни да научат нещо ново и полезно. Целият опит, който имам искам да посветя това лято на най-малките плевенчани", добавя още Александър Дяковски в обръщението си към деца и родители.

basketball
alexander djakovski