Кметът на Червен бряг се срещна с Велики Приори от Ордена на рицарите Тамплиери
Кметът на Червен бряг се срещна с Велики Приори от Ордена на рицарите Тамплиери / cherven.bryag

Кметът на Община Червен бряг Павлин Фильовски се срещна с Велики Приори и водещи представители на Ордена на Рицарите Тамплиерите. Визитата им в Червен бряг беше в навечерието официалния празник на страната - Денят на Независимостта.

На срещата бяха обсъдени възможностите за партньорски отношения, териториални побратимявания и инвестиционни намерения в различни сфери на дейност.

Същият ден гостите, придружени от кмета, председателя на ОбС в Червен бряг и от инж. Пламен Тачев, посетиха Реселец и Койнаре и подариха колекция от старинни икони на местните храмове.

Кметът на Червен бряг се срещна с Велики Приори от Ордена на рицарите Тамплиери
netinfo

„За мен е огромна чест, че в навечерието на празника на България - Денят на Независимоста, сме тук и можем да направим това дарение и към Бога", сподели Великият Приор на България Н.Пр. д-р Димитър Кочев.

Той подчерта, че Орденът е гарант за почтеност в бизнес отношенията и че настоящото дарение се случва благодарение на активното посредничество на народния представител Пламен Тачев и на впечатленията, които имат от работата на червенобрежкия кмет, Павлин Фильовски.