/ ДФСГ „Интелект“-Плевен
С много емоции и усмивки беше закрит есенният общоучилищен турнир по волейбол и тенис на маса
На 8 ноември в Концертната зала на Държавна финансово-стопанска гимназия „Интелект“ бе закрит Есенния общоучилищен турнир по волейбол и тенис на маса, организиран от Учебна компания „Интелект Груп“, с ръководител г-жа Анета Юлиева.

ДФСГ „Интелект“-Плевен

В турнира се включиха 80 ученици от 8 до 12 клас, които от 18 октомври до 7 ноември, честно и достойно премериха сили. В турнира по волейбол се състезаваха девет отбора, разпределени в 2 възрастови групи (8-9 клас и 10-11 клас), а в турнира по тенис на маса - 16 състезатели.

В ДФСГ „Интелект“ отбелязват Световния ден на статистиката

„Организирахме този турнир, защото искахме да съчетаем нашата дейност с безспорните ползи от движението и спортния дух. И не само – тази година нашето училище чества своята 30-годишнина, което смятаме, че е сериозен повод годината да бъде наситена със събития, в които ние - възпитаниците на гимназия „Интелект“, да можем да изявяваме разностранните си умения“, споделиха от сцената организаторите на турнира.

ДФСГ „Интелект“-Плевен

Те благодариха на всички участници и обещаха да им предоставят възможност да се изявят и в други спортове, защото са доказали, че в гимназия „Интелект“ има спортен дух, екипност и много спортни таланти.

ДФСГ "Интелект" е училище посланик на Европейския парламент

А това ще стане реалност чрез още един - пролетен турнир, организиран от членовете на Учебна компания „Интелект Груп“. Учениците от компанията изказаха своята благодарност и към г-жа Деница Кръстева и г-н Явор Селимски, учители по физическо възпитание и спорт в ДФСГ „Интелект“, със съдействието на които този турнир е станал реалност.

Всички участници в турнира получиха сертификати. На волейболистите те бяха връчени от г-жа Деница Кръстева - главен съдия на проведените волейболни мачове, а на тенисистите - от г-н Явор Селимски - главен съдия на мачовете по тенис на маса.

ДФСГ „Интелект“-Плевен

И както във всяко състезание и в това има победители. Господин Емил Райков, директор на ДФСГ „Интелект“ приветства участниците и връчи медали, грамоти и материални награди на победителите.

В турнира по волейбол класирането е:

Първо място – Никола Кирилов, 12Г клас
Второ място – Павло Георгиев, 10А клас
Трето място – София Младенова, 11Б клас
В турнира по волейбол победители са:
8В клас във възрастова група 8-9 клас
11Б клас във възрастова група 10-11 клас


Литературно-музикална вечер в ДФСГ „Интелект“

Честито на победителите! С думите „Дерзайте и никога не спирайте да се стремите към върха!“, учениците от Учебна компания „Интелект Груп“ закриха церемонията по награждаването.