/ Община Левски
Педагогически екипи от ДГ „Слънце” получиха високи отличия за представените проекти в Областния конкурс-изложба за учебни помагала и пособия „В света на природата - Моето семейство” в град Плевен.

Хандбален клуб “Левски” стана носител на купата на зона „Мизия“ при юноши до 14 години

Проектът „Моят безопасен път” спечели престижното първо място сред много други продукти, изработени от деца, учители и родители. Образователният продукт е авторски проект на Севдие Алиева, всеки елемент е ръчно изработен с помощта на екип от учители - Моника Иванова, Ангелина Ангелова и Пенка Георгиева.

Продуктът е предназначен за работа с деца от предучилищна възраст /3-6 г./ по БДП в детската градина и семейството. Има образователен, състезателен и развлекателен характер и е приложим по всички образователни направления.

Проектът „Мамина и Бабина престилка“ спечели второ място в областния конкурс. Продуктът е авторски проект на учителите Катя Ганчева и Виолета Видолова. Дидактичните помагала са изработени от текстилни материали. Престилките имат множество елементи, фигурки, герои от приказки и могат да се използват по всички образователни направления, както и за декор - театър или за други игри.

Представените проекти от учителите на ДГ „Слънце” са сред шестте класирали се от област Плевен за Национален конкурс за игри и игрови материали, обявен от Министерството на образоването и науката, информират от ДГ „Слънце".