Доверете се на класиката с новите бойлери Diplomat Classic
Доверете се на класиката с новите бойлери Diplomat Classic / diplomat.bg

Трябва ви качествен и изпитан бойлер, отговарящ на съвременните изисквания и европейски стандарти за качество и сигурност? Доверете се на класиката с Diplomat Classic. Предлагаме ви нова серия качествени издръжливи бойлери. Емайлираното им покритие ги прави максимално устойчиви на корозия. Снабдени са с магнезиев анод, който също осигурява антикорозионна защита на нагревателя. Водосъдържателят е тестван при 12 бара налягане. Иновативният дизайн е подходящ за всеки интериор.

Важен фактор при избора на бойлер е и икономичността, която зависи от изолацията между водосъдържателя и кожуха. Бойлерите Classic са с изолация от безфреонов полиуретан от цели 5 см. Благодарение на този материал, водата се нагрява бързо и изстива бавно. От икономията на електроенергия уредът бързо ще се изплати.

Моделът Classic 50/80V AN CYLIND разполага с класически бутон за вкл./изкл. на бойлера, настройване на температурата, светодиод за статуса на топлата вода и светодиод на реостата. Моделът CLASSIC 80V DIG CYLIND за още по-голямо удобство разполага с дисплей, показващ температурата и статуса на бойлера, светодиод за статуса на топлата вода и светодиод на нагревателя. Новите модели на серията Classic притежават много функции, задоволяващи съврменните изисквания.

Ограничаващият термостат деактивира нагревателя в случай на прекомерно висока температура в бойлера или при неизправност на термостата за настройка на температурата. V-автоматичният ключ действа като предпазно устройство - ще изключи уреда от електрическата мрежа в случай на късо съединение или когато е спрян. Предпазният клапан ще попречи на оттичането на водата отвътре в случай на спиране на водата и ще позволи тя да се източи от пробката при случай на прекомерно високо налягане в бойлера.

Моделът CLASSIC 80V DIG разполага със смарт система за почистване, икономичен режим „еco", безопасност при работа в режим за изсушаване и защита при ниско напрежение. Уредите са снабдени и със защита против замръзване -ако температурата в бойлера падне под 5ºC, тръбният електрически нагревател автоматично се активира и загрява водата до 16ºC. Произведени от VESTEL - производители на електроуреди за световноизвестни доказани марки.

Търсете в магазините, където мислят за Вас или на store.diplomat.bg