Ц.Цачева:Човешка грешка помрачи днешният ден, замислен като празник на спорта в Плевен
Ц.Цачева:Човешка грешка помрачи днешният ден, замислен като празник на спорта в Плевен / archive.dariknews

„Днешният ден беше замислен като празник на спорта с тази нова и изключително ценна придобивка за нашия град, но за съжаление празникът бе помрачен. И ако природата не ни пощади през тази година, сега става въпрос зa човешка небрежност."

Това каза водачът на листата на ГЕРБ в Плевен Цецка Цачева при откриване на спортно игрище в Плевен. „Местната власт и държавата се стремят да създадат условия за младите хора, за да спортуват, да израстват здрави, а след това, когато те започнат работа и се включат в трудовия процес, държавните институции поради недобър контрол правят, така че да губим човешки живот. Трябва да има смирение, но трябва и да бъдем категорични в спазване на правилата. Има закони, правила, институции, които ги прилагат, но контрола е недостатъчен", категорична беше Цачева.

Тя коментира, че трябва да има смирение и спазване на правилата и закони. „Контролът е недостатъчен. За това в този тъжен ден, когато всички сме в очакване на недобри новини трябва да отделим миг и с по-голяма увереност да бъдем безкомпромисни там, където не се спазват правилата, защото това коства живота на хората", обясни Цачева.

Тя честити на жителите на града новото игрище и пожела на хората още много спортни успехи, да продължават да развиват спортната слава на града. „Убедена съм, че и за напред плевенските отбори ще представя града и областта ни не само в национален мащаб, но и извън границите на страната", посочи Цачева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!