105 бакалаври и магистри от факултет Обществено здраве получават дипломи
105 бакалаври и магистри от факултет Обществено здраве получават дипломи / archive.dariknews

За 7 април 2014 г. е насрочена промоцията на бакалаври и магистри от специалностите във Факултет „Обществено здраве" на Медицински университет - Плевен.

На тази дата се дипломират общо 105-ма бакалаври и магистри от две специалности на Факултет "Обществено здраве": 32-ма бакалаври от специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия", випуск 2013; 30 бакалаври от специалност „Управление на здравните грижи", випуск 2014 и 43-ма магистри от специалност „Управление на здравните грижи", випуск 2013 и 2014.

Общо 41 са дипломантите с отличен успех. От тяхно име приветствие ще поднесат Миглена Петрова - бакалавър в специалност „Управление на здравните грижи" и Михаил Колев - бакалавър в специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия".

Промоцията ще се проведе на 7 април от 11:00 часа в Аудиториум Магнум на Втора клинична база „Проф. д-р Марин Ганчев".

Официален гост на церемонията ще бъде Доктор хонорис кауза на МУ - Плевен - проф. д-р Хенк тен Хаве. Той е дългогодишен директор на Секцията по биоетика на ЮНЕСКО и настоящ директор на Центъра по етика в здравеопазването на университета Duquesne, Питсбърг, САЩ.

Проф. Хенк тен Хаве пристига в Плевен за участие в научния форум „Ден на биоетиката", който ще се проведе на следващия ден - 8 април в Телекомуникационния център на МУ - Плевен.