/ Деян Герговски
Мотоциклетист е пострадал при пътно произшествие в района на село Върбен. Произшествието станало на 2 септември, около 11:00 часа. 26-годишен с мотоциклет „Хонда“ предприел заобикаляне на спрял поради авария товарен автомобил, навлязъл в лентата за насрещно движение и за да избегне челен удар, излязъл в канавка.

Шофьор се блъсна в стена на фризьорски салон и избяга

След преглед в Центъра за спешна помощ в Кърджали пострадалият бил настанен за лечение. Не е констатирана употреба на алкохол. Съставен е акт. Вследствие на несъобразена скорост за другите две произшествия без пострадали.

12-годишно момче е транспортирано в пловдивска болница с черепна травма след катастрофата край ГКПП "Маказа"

На бул.“Беломорски“ в Кърджали 69-годишен водач на „Шкода“ блъснал спрял пред него „Фолксваген“, който се задвижил и ударил лек автомобил „Шкода“, който също се привел в движение и блъснал „Форд“.

Две деца пострадаха при катастрофа край село Загорско

Не е констатирана употреба на алкохол. На виновния за произшествието е съставен акт. В района на село Върхари 21-годишен водач на „Фолксваген“ загубил контрол над управлението и се блъснал в еластична ограда. Тестът на шофьора за алкохол е с отрицателен резултат. Съставен му е акт,