/ Маргарита Петрова
Започна полагането на нов асфалт по улиците "Велико Търново", "Ропотамо" и "Средец" в Дупница. По трите улици се изграждат и нови тротоари от фирмата спечелила поръчката. Тротоарите, които се изграждат, всъщност не са с плочки, а се полага асфалт. 

Започна подмяната на водопровода по ул. „Родопи“ в Дупница

След приключването на асфалтирането, по улиците, ще бъде положена и улична маркировка. Със започването на рехабилитацията на уличната мрежа ще бъде възстановена маркировката в целия град. 

Асфалтиране
Маргарита Петрова

В неделя и понеделник пък ще бъдат преустановени изкопните дейности в жк."Бистрица". Това са се уточнили на среща днес кметският екип с фирмата- изпълнител.

Асфалтиране на 5 улици и подмяна на водопровод по част от тях

"В съботният ден ще се работи нормално, като ремонтите ще бъдат подновени във вторник. Създаден е режим на движение в квартала и ще бъде проходимо до всеки блок в двата почивни дни. Досега не е имало такъв мащабен ремонт в града, с подмяна и на подземна, а след това и на надземната инфраструктура.

Първан Дангов с въпроси към общинското ръководство свързани с ремонтните дейности в жк "Бистрица"

Нормални са някои организационни пропуски, но се стараем да ги отстраняваме. На място всеки ден идват хора от квартала, с които коментираме и посочват своите забележки и изказват мнения. Това може само да ни радва, защото виждаме тяхното отношение към случващото се в жк. “Бистрица”.

С шампанско и рязане на лента започна обновяването на жк "Бистрица" (СНИМКИ)

Всеки ден сме на местата, където се работи, така че всяка градивна критика или забележка може да се изложи пред нас или колегите", коментира зам.-кметът Крум Милев. 

Следващата седмица ще се въведе нов режим на движение на градския транспорт, за което ще бъде дадена допълнителна информация.
Дарик- Кюстендил