/ netinfo
За втора поредна година Дупница ще бъде домакин на гала вечер по кик бокс. Дупничанинът Доброслав Радев излиза да защитава Балканския пояс, който спечели миналата година. Той ще се изправи срещу многократния гръцки шампион Шерифи Сахилис от Гърция
 

За втора поредна година Дупница ще бъде домакин на гала вечер по кик бокс
netinfo

Срещата ще бъде последна на гала вечерта, която ще се проведе на 24 ноември, а началото е 19.30 часа в Спортната зала. Още двама дупничани ще се появят на ринга това са Славчо Павлов и Драгомир Кацаров. Тази година са предвидени и два женски мача. Почти всички билети вече са подадени, остават само още 300, продадени са 1300 до този момент.

Световният вицешампион по кикбокс за младежи Доброслав Радев бе гост на кмета инж. Методи Чимев (СНИМКИ)

„Добри е подготвен и мисля, че ще стане страхотен мач и нашето момче ще защити титлата си” каза Кирил Чакъров, треньор в СК „Патриот” и треньор на тримата дупничани. И тази година партиотчиния дух остава, като са подготвени и много изненади за гостите в залата.

Цялото събитие ще има и благотворителен характер, освен, че на входа на залата ще има кутии за дарения, чифт ръкавици ще бъдат продадени на търг, а средствата ще бъдат предоставени на Стефи от Кюстендил.