Владислав Стойков:Аз съм кандидатурата на Бойко Борисов
Владислав Стойков:Аз съм кандидатурата на Бойко Борисов / Иво Кирилов,Дарик

Новият областен управител Владислав Стойков бе представен официално пред директори на териториалните структури на държавната администрация и регионалните медии.

"От Кюстендил съм, тук съм израснал и затова реших да приема предложението на Бойко Борисов. Аз съм негова кандидатура. Надявам се с колегите в областна администрация да изградим колектив, който да е с лице към хората. Сред приоритетите, които съм си поставил е да върнем хората в областта. Искам тук да има нови работни места, да има инвестиции и да се печелят проекти", заяви новият областен управител Владислав Стойков. Той каза още, че вакантните места като зам.- областните управители и секретаря на областта ще бъдат избрани лично от него. Още днес Стойков започва срещи с всички кметове от областта.

"Особено съм щастлива, че до мен днес седи един човек, който е с огромно желание и воля да работи за развитието на Кюстендилска област. Убедена съм, че той ще бъде един добър ръководител. Пожелавам успех от все сърце на Владислав Стойков", заяви досега изпълняващата длъжността областен управител Даниела Годинова. Тя подари на новия областен управител химикал, с който му пожела да подписва много успешни проекти за област Кюстендил.

На представянето на новия областен управител присъства и неговият предшественик Любомир Анчев.

Работещите в областна администрация подариха букети на Владислав Стойков и Даниела Годинова, като благодариха на Годинова за съвместната им работа.