Владимир Каролев подкрепи Георги Найденов и идеите му за развитието на областта
Владимир Каролев подкрепи Георги Найденов и идеите му за развитието на областта / netinfo

Външна търговия с близките съседни райони, развитие на леката промишленост и насърчаване на селското стопанство, предложиха като алтернатива за развитието на областта водачът на листата на Коалиция Център, Георги Найденов и икономистът Владимир Каролев.

Владимир Каролев подкрепи Георги Найденов и идеите му за развитието на областта
netinfo

„Тежката икономическа ситуация довела до високи нива на безработица, закриването на редица предприятия и липсата на алтернатива пред гражданите, са проблеми, които не търпят отлагане.", категоричен е председателят на Консултативния съвет на НДСВ, Георги Найденов. Според финансовия експерт, икономиката в кюстендилско има реален потенциал, а довеждането до днешносто състояние на областта, кандидатът за народен представител определи като престъпление.

Георги Найденов е убеден, че само правилният анализ и работата на специалисти с капацитет, могат да доведат до ефективни резултати в икономиката на област Кюстендил. Водачът на листата на Коалиция Център, /с № 6 в бюлетината/ покани на посещение в областта един от водещите финансови анализатори с модерни и ефективни идеи за икономиката и подобряване условията на живот на гражданите - Владимир Каролев. В Деня на Европа, те направиха обиколка на общините Сапарева баня, Кюстендил и Дупница, за да обсъдят проблемите в района и да се срещнат с гражданите. Според финансовите експерти има много реални алтернативи, които да доведат до справяне с кризата на местно ниво. Освен външна търговия със съседни райони, развитие на лека промишленост и насърчаване на селско стопанство, Георги Найденов определи туризма като сфера, която приоритетно трябва да започне да се развива в област Кюстендил.

„Това само малка част от съществувашите възможности, които да подобрят условията за бизнес и живот тук", коментира Найденов пред протестиращите срещу монополите в Кюстендил, чиято кауза подкрепи и Владимир Каролев.

Владимир Каролев подкрепи Георги Найденов и идеите му за развитието на областта
netinfo