Велбъжд все още няма победа на собствен терен в U19
Велбъжд все още няма победа на собствен терен в U19 / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Юношите старша възраст на "Велбъжд" продължават да нямат победа на собствен терен в първенството на Елитната група до 19 години. На стадион "Осогово" те отстъпиха с 1:3 от "Оскар ЕЛ"- София. Домакините могат да съжаляват за една дузина пропуски. След грешки на защитата и вратаря, гостите поведоха с 0:2 на полувремето. Първо се разписа Атанас Кръстев в 28 мин., а след това Петър Петров в 41 минута.

"Велбъжд" все още няма победа на собствен терен в U19
netinfo

Влезлият като резерва Денис Личина върна надеждите на "Велбъжд", че този двубой може да не бъде загубен, с гол в 56- та минута. Последваха нови пропуски пред вратата на "Оскар ЕЛ". Точка на спора сложи Алекс Дичев, който се разписа в последната минута на мача за 1:3.

"Велбъжд" все още няма победа на собствен терен в U19
netinfo

Резултатите от другите срещи в кръга: "Литекс"- "Любимец" 10:0; ЦСКА- "Пирин 2001" 2:0; "Спартак" Варна- 3:2; "Славия"- "Видима" 0:1; "Ботев"- "Левски" 0:0; "Черноморец"- "Черно море" 2:3; "Светкавица"- "Чавдар" Етрополе 1:5.
В класирането след 6 кръг водят "Черно море" с 13 точки, ЦСКА и "Литекс" с по 12, като и трите отбора имат един или два мача по- малко. Кюстендилският "Велбъжд" е на 10- та позиция със 7 точки, колкото имат "Славия" и "Левски", които са на 8 и 9- то място.
В неделя, "Велбъжд" гостува на "Любимец", в мач от 7 кръг на Елитната група до 19 години. "Любимец" е на последно място с 1 точка, след 5 загуби и едно равенство на собствен терен срещу "Пирин 2001".