„Това е нашият живот” представиха учениците на ОУ „Евлоги Георгиев” град Дупница
„Това е нашият живот” представиха учениците на ОУ „Евлоги Георгиев” град Дупница / netinfo
Феерия от цветове, усмивки, песни и танци заля гостите на 21-ия благотворителен концерт на ОУ ”Евлоги Георгиев”, град Дупница. Родители, приятели, бивши учители и официални лица аплодираха прекрасните изпълнения и си тръгнаха очаровани, одухотворени, сиящи от концерта, превърнал се в празник и на града.
«Това е нашият живот» каза Директорът на училището – госпожа Гиргинова – пълен с радост, веселие и щастие, с високи резултати на олимпиади, състезания и конкурси. Това е благодарение на целия екип от учители, които обучават учениците, на децата. Тя благодари и се поклони пред тях и пред родителите, с които ръка за ръка градим успехите. И те са налице. Госпожа Гиргинова връчи грамоти от РУО Кюстендил на първенците в ученическите олимпиади и спортни състезания на общинско и областно ниво, като и на тези, заели призови места на национални кръгове. Тя връчи грамотите от РУО и на учители с високи постижения в професията си.
От името на Училищното настоятелство господин Иво Гърнев връчи традиционните годишни награди на седмокласниците. След труден избор, носител на голямата награда стана Александър Савов, а негови достойни подгласници – Велико Фотев и Инес Иванова. Той отличи и всички ученици с върхови постижения в различни области – наука, изкуство и спорт.
След фантастичните изпълнения на децата, госпожа Гиргинова им пожела весела ваканция, здраве и много успехи, а на седмокласниците – да се връщат в нашето училище с гордост, в гнездото, където учиха и се веселиха!