/ личен архив
Продължава кампанията за лечение на Костадин Костадинов от Кюстендил. Спешно се събират 3000 долара, като първоначална вноска, за да се направи операцията на дясното око. Тя е отложена сега за края на месец юни, но не се събрани парите.

Спешно се събират пари за лечението на Костадин Костадинов от Кюстендил

“Спешно ни трябват, да ги преведем в клиниката в Турция.Лявото око трябва да се изчисти и да се сложи допълнителен имплант, за да вижда по-добре, защото е потъмняло.

Същевременно трябва да се направи операция и на дясното око. 
Трябва да се вземат тъкани от дясното око и да се присадят на лявото, да се изчисти с лазер, но не можем да съберем необходимите пари и сме много притеснени“, каза неговата приятелка Нели.

личен архив

18 500 долара е цялата сума,необходима за трансплантация на дясното око на Костадин Митков Костадинов от Кюстендил, имплантът отново ще бъде поръчан от САЩ.Процедурата ще е като при лявото око.
 
 „Благодарим на всички хора, които ни помогнаха, благодарение на тях Костадин вижда с лявото око, ходи сам, сега се надяваме да съберем пари и да направим същото с дясното, за да е пълноценен отново.

Същата трансплантация може да се направи и за дясното око.Затова се обръщаме към всички с молба да ни помогнат отново, за да може Костадин да вижда и с двете очи и да стане пълноценен човек.

Дарителската сметка в ОББ е същата и ние оставаме с надежда, че нещата ще се развият за него по-най добрият начин.”, призоваха Нели и Костадин.


Дарителска сметка за Костадин Митков Костадинов е открита в ОББ.
Номерът е: BG14UBBS80021067167040