Доброслав Радев и Методи Чимев
Доброслав Радев и Методи Чимев / Маргарита Петрова, Дарик
Гала вечер по кикбокс ще събере в Дупница шампиони от страната и чужбина на 18 ноември. Подобно събитие в града не е правено. Организатори са община Дупница, Българска федерация по кикбокс и СК „Патриот“ Дупница. Новината съобщи Кирил Чакъров, треньор в клуба, който изведе до вицешампионска титла на Европейското първенство за кадети Доброслав Радев.
„Идеята ни е Дупница да види Добри, тъй като за него четем и слушаме, но е хубаво и дупничани да видят това момче“, каза кметът на Дупница, инж. Методи Чимев. Галавечерта ще бъде истинско шоу обеща Кирил Чакъров. Доброслав ще играе за Балкански пояс срещу европейския шампион Ерик Буза. Срещата ще бъде гвоздея на вечерта. 
Освен Радев дупничани ще видят и друг съгражданин Иван Костадинов, който се състезава в един от най- тежките стилове в кикбокса К1. Предвидени са общо 7 професионални мача.

Доброслав Радев и Кирил Чакъров получиха от кмета икона на Св. Иван Рилски и почетен плакет. Радев върна жеста и изненада кмета с шапка на любимия му футболен отбор Ливърпул.

Гала вечер на кикбокса в Дупница
Маргарита Петрова, Дарик

Все още не е потвърдено, но се сред официалните гости да бъде Кубрат Пулев.
Дарик- Кюстендил