С  Догодина по същото време Кюстендилският  театър открива новия сезон
С Догодина по същото време Кюстендилският театър открива новия сезон / netinfo

"Догодина по същото време" е представлението, с което ще бъде открит театралния сезон на Кюстендилска сцена. Постановката е на 20.09.2016 г., от 19.00 ч., с участието на: Христо Шопов и Лилия Маравиля, режисьор Георги Михалков, продуцент Владислав Карамфилов - Въргала и Лилия Грънчарова.

На 15.09.2016 г., от 19.00 ч., Кюстендилският театър ще гостува на сцената на Пазарджишкия театър с пиесата "Лавина", режисьор - проф. Румен Рачев и доц. Боряна Георгиева, с участието на: Стоян Алексиев, Йорданка Стефанова.

"Догодина по същото време" е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.
Извън театралната сцена, голяма любов на Христо Шопов си остава киното. Носител е на редица наши и международни награди, като за ролята си на Пилат Понтийски във филма на Мел Гибсън "Страстите Христови" получава наградата за най-добър актьор от Филмовия Фестивал в Иркутск през 2004 г. Христо Шопов е главно действащо лице в над 70 филма, запечатали във времето изключителни образи,сред които:"Вчера", "Маргарит и Маргарита", "Очите плачат различно", "Love.net" , "Дървото на живота " и др.