Първан Дангов: Управляващите в Дупница прегряха
Първан Дангов: Управляващите в Дупница прегряха / Маргарита Петрова, Дарик Кюстендил

"Управляващите в Дупница прегряха" това заяви общинският съветник Първан Дангов. На пресконференция той коментира, че начина, по който са тръгнали говори само за едно - наченки на авторитарен тип управление, което не се съобразява с мнението на гражданите и опит за вкарване на правораздавателната система да се саморазправи и привиква граждани, изразяващи позицията си. Независимият общински съветник визира подадената жалба от председателят на ОбС Дупница Ивайло Константинов срещу Любов Градевска, собственичка на заведение в Евробазара.

Дангов припомни подобен случай с председателят на предишният ОбС Явор Тодоров, който подаде жалба срещу една учителка, която си позволи да изкаже позицията си и да поиска забавеното си възнаграждение. Тогава също беше поискана намесата на прокуратурата.

Екскметът коментира още, че според него ГЕРБ управляват без програма, има трудна комуникация с гражданите, а управляващите са станали много чувствителни и дори отмъстителни, ако някой изразява пред тях несъгласие с действията им.

ГЕРБ действат на принципа, който не е с нас е против нас - коментира още Първан Дангов.