Предложение- Младен Ризов да бъде освободен от данъци
Предложение- Младен Ризов да бъде освободен от данъци / Влади Владимиров, Дарик Кюстендил

Общинският съветник и лидер на РЗС Младен Ризов да бъде освободен от местни данъци, предложи адвокат Антон Сираков.

"Да внесем Декларация- предложение до ОС, в неговите правомощия е да гласува, за освобождаване от данъци на лицето Младен Стоянов Ризов. Моля Ви, влезте му в положението", каза пред протестиращите в Кюстендил Сираков.

Предложение- Младен Ризов да бъде освободен от данъци
netinfo

Земеделският производител Валери Йовев предложи да се съберат дарения за Младен Ризов, като даде 10 лв. Зам.- кметът Виктор Янев допълни още 25 ст.

"Той е към партия РЗС, която има най- много осъждания за купуване на гласове, пари им трябват. За тях основното е пак да влязат във властта. Да дадем съвет на РЗС, да изоставят изискването за отзоваване на общински съветници, за парламентаристи не говоря, те няма да влязат в НС. Самият Ризов може да се окаже в това положение- отзован. Той иска да бъде освободен от задължения към общината, а в същото време оглавява комисия, която да разглежда задълженията на другите", коментира Антон Сираков.

Елена Манчева се провикна- "Ние сме ги избрали да си ходят всички- общински съветници".

"Интересно, Вие от коя партия бяхте? Готов съм да подам оставка, но не, защото дължа данъци, а защото за мен това е срам, срам, защото нямам работа. Направил съм нещо в този град, строил съм. Къде е бюджета. Тук има много безработни хора. Общината е най- големият работодател, предлагам на кмета да направи ротация в общинските предприятия, през 6- месеца, тези които работят да ги освободим, и да назначим други - безработни", отговори съветникът Младен Ризов от РЗС..

"Да не превръщаме протестите в предизборни митинги. България на българите- монополите вън. Монополи има във всяка област и в политиката- няколко партии са монополизирали пространството. Явете се утре масово да дадем отпор на мюсюлманското вероизповедание и претенциите им към имоти в Кюстендил", коментираха и призоваха протестиращи.

Предложение- Младен Ризов да бъде освободен от данъци
netinfo