/ БТА
Газови печки за отопление и шатри за подслон, ако времето е много студено, да бъдат осигурени за предстоящите избори за членовете на секционните комисии при предаването на изборните резултати в Районната избирателна комисия.

Това са обсъдили на среща при областния управител Александър Пандурски представители на регионалните институции и общински администрации в област Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Партиите и коалициите в Кюстендил се разбраха за съставите на СИК

Подготовката за изборите на този етап върви нормално, а всички дейности по план се изпълняват. Няма забавяния и затруднения, е казал областният управител, осигурени са средства, персонал и всичко, свързано с предварителната подготовка на изборите.

По време на срещата общините са докладвали, че подготовката и при тях върви нормално. Благодарение на изготвените графици, координираните действия между институциите и работата на информационната служба, област Кюстендил е била втората област в страната, която е тръгнала към Централната избирателна комисия на миналите избори, припомниха от областната администрация.
БТА