Пенсионерите от клуб „Ботев обявиха 2017- та за година на втората младост
Пенсионерите от клуб „Ботев обявиха 2017- та за година на втората младост / НЧ Асклепион

"Живи и здрави сме, и се подмладихме с още една година, защото духът ни е все така силен и бодър! Посрещаме новата 2017 с нови планове и идеи и сме убедени, че те ще ни дарят с втора младост!,", това си казаха на своя новогодишен празник членовете на Клуба на пенсионера „Христо Ботев" в Кюстендил, като по традиция отпразнуваха и рождените дни на родените в последното тримесечие на годината. На празника бяха и гости от Радомир, които със своите музикални изпълнения го направиха още по-емоционален.

Пенсионерите от клуб Ботев обявиха 2017 та за година на втората младост
netinfo

През изминалата година клубът, който се намира на ул. „Христо Ботев", официално прие името на великия поет-революционер и го изписа на фасадата си.
"Тази година по случай националния празник на България Трети март ще направим документална фотоизложба, с която ще припомним и ще съхраним всичко това", съобщи председателят на клуб „ Хр. Ботев" Здравко Георгиев.

Пенсионерите от клуб Ботев обявиха 2017 та за година на втората младост
netinfo

През новата 2017 година предстоят още редица патриотични инициативи, както и реализирането на нови идеи, които да сближават още повече членовете на клуба и да обогатяват дните на втората им младост, допълни Георгиев.
/ Информация и снимки- Виолета Атанасова /