Мишел Иванова
Мишел Иванова / Анна Недкова
Олимпийският резерв по художествена гимнастика, част от който е гимнастичката на „Велбъжд”- Кюстендил Мишел Иванова беше на лагер в Национална спортна база "Раковски". Поканените гимнастички бяха: Родени 2005г.: Яна Стайкова, Радина Томова, Ева Брезалиева, Анелия Желязкова, Мила Янакиева, Адриана Ангелова, Катрин Тасева, Мишел Иванова, Карина Димитрова, Магарита Василева; Родени през 2006г.: Виктория Георгиева, Алина Коломнец, Кристина Кърчева, Дара Кръстева, Кристина Дойчева, Александра Христова, Пресияна Асенова, Виктория Сахатчиева.

Мишел Иванова
Анна Недкова

Състезателките проведоха занимания по класически балет, с хореографа Георги Аспарухов. Също така имаха занимания за основната техника с всички уреди, обща физическа подготовка и специална физическа подготовка. С гимнастичките работиха Михаела Маевска - помощник-треньор на национален ансамбъл-жени и треньорките Жоржета Атанасова, Виктория Данова, Елена Симеонова и Силвия Йорданова.
Лагерът беше много ползотворен и полезен за гимнастичките, които научиха много нови неща за работата с отделните уреди и отделни елементи с тялото. Всяка състезателка си води дневник,в който си записва програмата и всички задачи, поставени от треньорите. Допълнителна задача беше всяка състезателка да напише каква иска да стане,  като имаше отговори- голяма шампионка, актриса, треньор, Президент на Федерацията по художествена гимнастика, изследовател на джунглата! Една от тях каза, че мисли да се занимава сериозно с гимнастика и Холивуд трябва да има търпението да я изчака, а друга, че е зодия Лъв и никога не се отказва да се бори за победата, информира сайта на Българската федерация по художествена гимнастика.
 
Дарик- Кюстендил