Община Дупница кандидатства за финансиране изграждането на рампи за достъп до стадион "Бончук"
Община Дупница кандидатства за финансиране изграждането на рампи за достъп до стадион "Бончук" / Маргарита Петрова, Дарик- Кюстендил, архив
Дупнишкият “Марек 1915” е амбициран да постигне втора поредна домакинска победа в Югозападната Трета лига. Този път съперника е с повече възможности, за разлика от “Ботев”- Ихтиман. На стадион “Бончук” гостува “Сливнишки герой”, който има 16 т. и е на 8- ма позиция. “Марек 1915” е на 13- то място с 12 точки. Гостите от Сливница идват без двама наказани футболисти- Красимир Георгиев и Георги Кузовски.
След първата си победа в първенството, “Германея” има тежко гостуване на един от лидерите- “Вихрен” в Сандански. Домакините са втори в класирането с 25 точки. Отборът от Сапарева баня има само 5 т., които му отреждат предпоследна позиция.

Лидерът ЦСКА 1948 посреща 5- тия “Миньор”- Перник, но в неделя, всички останали срещи са в събота от 16 ч.
“Септември”- Симитли е домакин на “Банско”, а “Рилски спортист” посреща “Хебър” в двубои, които са важни за челото на класирането в Югозападната Трета лига. С интерес се очаква и друго македонско дерби, “Беласица” срещу “Пирин”- Разлог.
 
Дарик- Кюстендил