Лидерът на МГЕРБ и депутат Моника Панайотова на среща в Кюстендил
Лидерът на МГЕРБ и депутат Моника Панайотова на среща в Кюстендил / netinfo

Регионална среща между младежите от стуктурите на МГЕРБ в Кюстендил и Бобов дол, и представители на националното и софийското ръководства се проведе в Кюстендил през уикенда. По покана на областния координатор на МГЕРБ- Милен Николов, да се срещнат с младежите от югозападна България, в Кюстендил бяха Моника Панайотова - председател на МГЕРБ и народен представител в 41-то Народно събрание, Стефка Икономова - организационен секретар на МГЕРБ, Йоанна Дочевска - координатор на МГЕРБ София и Анна Пашанска - организационен секретар на МГЕРБ София.

Домакинът, Милeн Николов, представи работата на МГЕРБ Кюстендил, като отбеляза успеха постигнат на изминалите евро и национални избори и акцентира на активното участие на младежите в двете предизборни кампании. От своя страна Моника Панайотова и Стефка Икономова запознаха местната организация с предстоящите за МГЕРБ мероприятия - втори Летен университет, който ще се проведе от 3 до 6 септември във Варна и трета Политическа академия, датите за която в момента се уточняват.

По време на двудневната среща, гостите разгледоха забележителностите на  Кюстендил, както и Руенския манастир.

 

„Това е поредната регионална среща, която структурите на МГЕРБ организират. Практиката показва, че подобен род мероприятия спомагат за по-доброто опознаване на представителите на младежите от различните крайща на България. Освен това срещите са и добра обмяна на опит между отделните структури, генератор на нови идеи и още едно доказателство, че младите хора в България са активни по отношение на своето бъдеще", коментира Милен Николов.