Левски Кочериново
Левски Кочериново / Стефан Дамянов
Футболният тим на “Левски”- Кочериново победи след изпълнение на дузпи и 3:3 в редовното време ФК “Кюстендил” и стана областен първенец за област Кюстендил. При дузпите, гостите от Кюстендил пропуснаха три, докато домакините бяха безпогрешни и спечелиха купата, която им бе връчена от председателя на Областния съвет на БФС- Кюстендил Евгени Йорданов

Победата е морална за “Левски”- Кочериново, защото отборът няма Детско- юношеска школа и няма право да участва в баражите за влизане в Трета Югозападна лига. В жребия на 5- ти юни ще бъде включен отборът на ФК “Кюстендил”.

Левски Кочериново
netinfo

Васил Десподов се разписа за 1:0, а Светлозар Момчилов изравни. Кирил Ковачев изведе “Левски”- Кочериново отново напред в резултата, а Иво Максимов първо изравни, а после бе в основата на и на третия гол за 2:3. Равенството в редовното време възстанови Васил Десподов, с втория си гол в мача.

Левски и ФК Кюстендил
netinfo

стадион Кочериново
netinfo


Флагчета за спомен получиха и представители на отборите класирали се на 2- ро и 3- то място в групите от Четвърта лига: “Рила”- “Сокол”- Самораново и “Славия”- Яхиново и “Осогово”: “Руен”- Богослов и “Ботев”- Лозно.

Евгени Йорданов БФС- Кюстендил
netinfo

Специални плакети имаше и за голмайсторите на двете групи: Боян Стойнев от “Ябълково” с 23 гола и Даниел Гроздин от “Горица”- Овчарци с 16 гола.

БФС- Кюстендил
netinfo

Дарик- Кюстендил