Кюстендилец ще е на лагер на базата на Ювентус в Торино
Кюстендилец ще е на лагер на базата на Ювентус в Торино / APRA Porter Novelli

Отборът на СОУ „Константин Величков"- Пловдив, в който играе Пламен Петров- Младши е големият финалист в междуучилищния футболен турнир „Купата на Coca-Cola: Движи се" 2013. Наградата е лагер в базата на "Ювентус" в Италия.
Пламен е роден в Кюстендил. Той е син на бившия футболист и на "Велбъжд" Пламен Петров- Бързака, и започна своята футболна кариера във ФК "Бузлуджа". В момента, семейство Петрови живеят в Пловдив, където мъжете тренират и работят в школата на ПФК "Ботев".
По време на официалното откриване на финала, своята подкрепа за турнира изказаха легендарните спортисти Йордан Йовчев - заместник-министър на младежта и спорта и Любо Ганев - вицепрезидент на БОК.
Част от незабравимия спортен празник пред НДК бяха и любимците на всички тийнейджъри Рафи и Дивна.

Кюстендилец ще е на лагер на базата на "Ювентус" в Торино
netinfo

Младежите от отбора на СОУ „Константин Величков"- Пловдив ще заминат на 3-дневен футболен лагер в базата на италианския шампион "Ювентус", което е и голямата награда в турнира. Там българските шампиони ще се срещнат с победителите от турнира в Унгария, Полша, Гърция, Чехия и Австрия. Юношите от шестте европейски държави ще могат да се насладят на легендарния стадион в Торино и да се срещнат лично със звездите на "Ювентус". Талантът на българчетата ще бъде оценен и на европейско ниво от самия технически екип на "Ювентус", който ще избере и награди персонално петима играчи от шестте отбора в различни категории.