Компютърни курсове
Компютърни курсове / Бойко Соколовски
ЦПО към Сдружение Евро-славянска общност" обявява промоционална цена от 85.00 лв. за записалите
КУРС КОМПЮТЪРНА ГРАМОТНОСТ - Информационна техника; Графични елементи; ADOBE ILLUSTRATOR; ADOBE  PHOTOSHOP; CORELDRAW

ВСУ Черноризец Храбър в Кюстендил
netinfo

В курса се изучава: Информационна техника и технологии: ползване на приложни програмни продукти и интернет ресурси. Устройство на персоналния компютър (хардуер). Програмно осигуряване на персоналния компютър (софтуер). Системен софтуер; Основни принципи за работа с електронни таблици – MS Excel; Локални и глобални компютърни мрежи;  Графични елементи; ADOBE ILLUSTRATOR; ADOBE  PHOTOSHOP; CORELDRAW.
 
Записване до 19.11.2018 г.

Продължителност на обучението от 19.11.2018 до 30.05.2019 г.
Успешно завършилите получават Сертификат признат в България и ЕС.
Прием на документи и организация на обучение: Кюстендил, ул. " Добруджа" 2 А, ет.2, стая 206.  тел.: 0888/18-16-61; 0895448648; 0887/35-9730; 

Компютърни курсове
Бойко Соколовски


ВСУ „Черноризец Храбър“-Кюстендил и ЦПО към Сдружение Евро-славянска общност", приема документи  за учебната 2018/2019 г.

за платени и безплатни /с ваучери/ обучения
·        ЕЗИКОВИ ОБУЧЕНИЯ;
·        ПРОФЕСИОНАЛНИ КВАЛИФИКАЦИИ;
·        АВТОШКОЛА: В; В+Е; А; С; С+Е; D+E; ADR
·        ПОДГОТВИТЕЛНИ КУРСОВЕ ЗА МАТУРИ
 

ВСУ Черноризец Храбър в Кюстендил
netinfo

езикова школа
- платени и безплатни /с ваучери/ езикови курсове по Английски; Немски; Руски; Испански; Италиански и др. езици.
 
Чуждоезиковите умения играят все по-важна роля за повишаване на възможностите за намиране на работа на хора от всички възрасти и за подготовката им за работа в чужбина. Те също са фактор за конкурентоспособността; лошите езикови умения карат много компании да губят договори и да възпрепятстват работниците, които биха искали да търсят работа в страни, различни от техните.
Добрите езикови и комуникационни умения са важни както за физическите лица, така и за бизнеса.
Младите хора, които учат чужди езици, могат да учат или да обучават в чужбина. Не само те обучават в конкретни дисциплини, но и усъвършенстват своя език и умения за междукултурна комуникация - отличителен плюс за работодателите.
 
Всеки курсист на ЦПО към Сдружение "Евро-славянска общност" получава безплатно учебници и специализирани материали. Успешно завършилите получават Сертификат за завършени нива А1; А2; Б1 на български и съответен на обучението език,  признат във всички държави на Европейски съюз.
Форма на обучението: присъствена
Продължителност на обучението: 300 учебни часа за три нива
 
· професионални квалификации:
- платени и безплатни /с ваучери/ допълнителни обучения по професии: Оперативен счетоводител; Графичен дизайнер; Икономист информатик; Програмист и други
Всеки курсист получава безплатно учебници и специализирани материали. Успешно завършилите получават Свидетелство за завършена професионална квалификация.  признато и даващо право на работа във всички държави на Европейски съюз.
Като държава пълноправна членка на Европейски съюз, Република България е част от Копенхагенския процес. Европейските страни, профсъюзи и работодатели си сътрудничат за подобряване на професионалното образование и обучение. Плодовете на това сътрудничество са европейската система за трансфер на кредити и мрежата за гарантиране на качеството, които помагат на хората да работят и учат в чужбина.
Свидетелство за завършена професионална квалификация, издадено от нас е признато и даващо право на работа във всички държави на Европейски съюз.

Форма на обучението: присъствена
Продължителност на обучението: от 300 до 960 учебни часа в зависимост от избраното професионално обучение
 
· платени и безплатни /с ваучери/ обучения в АВТОШКОЛА: В; В+Е; А; С; С+Е; D+E; ADR
 
· ПОДГОТВИТЕЛНИ КУРСОВЕ ЗА МАТУРИ /ДЗИ/
подготвителни курсове по немски; испански; английски; български езици; математика; география; история

Успешно завършилите получават висока подготовка за успешно полагане на матури и прием във висше учебно заведение. Специализираните упражнения за комуникация, включени във всеки модул на учебните ни системи развиват свободния разговор, а нашите опитни и квалифицирани преподаватели се грижат да имат реален напредък, помагат да общувате свободни и да постигнете своите образователни цели.
Форма на обучението: присъствена
Независимо дали сте начинаещи или напреднали, можем да ви препоръчаме най-подходящото за вас обучение.
 
Прием на документи и организация на обучение: Кюстендил, ул. " Добруджа" 2 А, ет.2, стая 206.  тел.: 0888/18-16-61; 0895448648; 0887/35-9730;