Дупница
Дупница
Новоизбраните общински съветници в Дупница, кмета на общината и кметовете на кметства положиха клетва.
33-мата общински съветници, на които жителите на община Дупница гласуваха доверие се заклеха да работят в името и за благоденствието на жителите на община Дупница. В това се заклеха новия стар кмет на община ДупницаМетоди Чимев, както и кметовете на кметства, в които се избираха кметове.

Дупница


Гости на тържественото заседание бяха областният управител Виктор Янев, зам.-областния Матей Попниколов, секретаря Гергана Михайлова, както и народния представител Радослава Чеканска.

Дупница



Костадин Костадинов е новият председател на ОбС Дупница. Номинирани са поста бяха трима – Костадин Костадинов от СДС, Станислав Павлов от БСП и Леонид Хасдай от ПП Глас народен.

Дупница


Номинацията на Костадинов всъщност е обща номинация на ГЕРБ и СДС. Александър Паризов от ГЕРБ прочете споразумение за сътрудничество и партньорство, подписано от Ивайло Константинов, общински лидер на ГЕРБ ирегионалния представител на СДС Костадин Костадинов.
След проведеното тайно гласуване Костадин Костадинов получи 17 гласа, Станислав Павлов 8, Леонид Хаздай 5, имаше и 2 невалидни бюлетини.