Инж. Стоян Стоилов: На младите хора ни писна да ни лъжат, да дадем нов шанс на Кюстендил
Инж. Стоян Стоилов: На младите хора ни писна да ни лъжат, да дадем нов шанс на Кюстендил / ПП БДЦ

Отворена община, подобряване на инфраструктурата, помощ за малкия и среден бизнес, създаване на земеделска борса и инвестиции в леката промишленост, са част от ключовите акценти в програмата на кандидатът за кмет на община Кюстендил инж.Стоян Стоилов, издигнат от ПП БДЦ.
Инж. Стоилов е завършил висшето си образование в Техническия университет в София. Има собствен бизнес, фирмата му изгражда електропреносни мрежи, като изпълнява поръчки в цялата страна. За съжаление само 10% от работата ни е свързана с община Кюстендил, но хората тук ме познават, защото сме помогнали на всеки, който ни е потърсил, каза в ефира на Дарик Стоян Стоилов. Той бе общински съветник и председател на ОС, в част от мандат 2011- 2015 г.
"На младите хора в Кюстендил ни писна да ни лъжат, да ни манипулират и е време да се вземем в ръце. Много млади хора приеха и са част от листата на ПП БДЦ за общински съветници. 8 от кандидатите ни са под 35 години. Това за мен е показател, че младите хора имат все още желание да работят и да се развиват тук. Не са загубили напълно интерес към община Кюстендил. Освен на младите хора, в нашата листа залагаме и на хора с доста опит в административната работа и като мениджъри. Хора, които познават проблемите и могат да ги решават", коментира инж. Стоилов. Той адмирира преференциалния вот, тъй като всеки избирател може да отбележи своя фаворит, а и, защото не може всеки да е пръв в листата.
„В очите на хората се чете лека обезвереност. За съжаление, Кюстендил не е много хубаво място за живеене. Липсват младите хора, пусто е по улиците и всеки го вижда, няма го този живот от преди 10- 15 години. Искам да призова всички избиратели да излязат и да гласуват на 25- ти октомври. От всички нас зависи бъдещето на тази община. Ако харесват мен или кандидатите на ПП БДЦ, да гласуват с №8 в бюлетините", призова инж. Стоян Стоилов. Той прогнозира балотаж на кметските избори в общината с негово участие и поне 6- ма общински съветници.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!