Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България
Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България / netinfo

Президентът на България от 2002- 2012 година и лидер на АБВ, Георги Първанов се срещна на по чаша вино със симпатизанти в Кюстендил, за да подкрепи кандидатурата на Ивайло Калфин за президент на България, с №15 в бюлетината.
Поканата, отправи общинският председател на ПП АБВ Ангел Ангелов.
"Има медийна антикампания и не знам дали ви е станало ясно, че скоро ще има избори, и това не са изборите в САЩ или с главни герой Митьо Пищова и Радо Шишарката, ще има президентски избори. Аз виждам, всеки път, когато се срещам с хора и ми казват- видите ли, вашият кандидат е най- добрия, той би бил олицетворил президентската институция в България по най- добрия начин. Но, ме огорчава, като чувам, че в България тази институция е обезличена и изборите са предрешени. Затова ви представям най- успешният президент на България, разбира се преди Ивайло Калфин- Георги Първанов", каза на откриването Ангел Ангелов.

Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България
netinfo

"Непрекъснато съм по срещи в страната, срещат ме хора от различни партии, на пазара, на спортната площадка, по концертни зали. Ключовото послание, което чувам, без изключение е, че Калфин - СТАВА. Досега не съм чул някой, който да излезе да каже, абе- да вашия не е лош, ама еди кой си е по- добър. Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин", заяви Георги Първанов и допълни- Калфин е блестящ дипломат.

Първанов бе категоричен, че кандидатът за президент Ивайло Калфин буди невероятен респект в Брюксел. "Той е вършил чудеса пред очите ми. Като това да накара европейците- ЕК и ЕС, еврото да се изписва на кирилица. Калфин беше с мен, когато договаряхме с Путин и Лавров големия енергиен шлем. Нека да правят Анкетни комисии, но тези 3 енергийни проекта носеха на България 15 млрд. лв. инвестиции, десетки хиляди работни места, сигурност. Ясно е, че на една Велика сила не и харесват, добре, но дайте друго предложение. Наистина, Калфин е човек, който може да вдигне телефона, да се чуе с Лавров, с Путин след няколко дни, с Хилъри Клинтън, с всички европейски лидери. Е, такъв президент ни трябва. Трябва ни президент който да може да върши работа, не паркетен, такъв протоколен, който ще ходи да се снима, да се усмихва на ляво и на дясно. Не такъв, който не остави нито един посланик не нацелуван. Сега си го имаме такъв, като види посланик целува на поразия, което не е добър тон. Но, това разбира се е най- малката беда. Сегашният президент е един посочен президент, все си мислех, че е от Бойко Борисов, а той е бил посочен от Прокопиев, един олигарх. Тези, които са набедени за фаворити са посочени кандидати и г- жа Цачева от Бойко Борисов и г- н Радев, посочен от г- жа Нинова", коментира Георги Първанов.

Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България
netinfo

Лидерът на АБВ посочи, че на тези избори трябва да изберем Държавен глава- лицето на България, ума на България.
"Ивайло Калфин, освен дипломат е голям, доказан държавник. Където и да го поставиш- външни работи, икономика, социална политика. Ивайло Калфин винаги е бил най- добрия министър за тези 25 години. Калфин би бил социалният президент. Обществото ни има нужда от социален коректив, на работата на правителство и парламент. На България и трябва разумен, даже ще кажа- мъдър президент, такъв президент би бил именно Ивайло Калфин", заяви в Кюстендил Георги Първанов, залагайки името си за него.

Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България
netinfo

"Ивайло е един човек безкрайно честен, почтен, свестен. Ако има някой прочел, чул там на пазара нещо за Ивайло Калфин, нека да го каже,........ няма такъв човек. Ивайло Калфин не позволи името му да бъде опетнено по никакъв начин. Той би бил доброто лице на България и тук, и навън", заключи Първанов.
Президентът от 2002- 2012 година разкритикува социологическите проучвания, които излизат всеки ден, като според него, всеки си е купил по 1, 2 , 3 агенции и става едно надцакване със социологически данни.

Георги Първанов: Много искам да чуя, кой е по- добър от Ивайло Калфин за президент на България
netinfo

"Знам, че хората харесват Ивайло Калфин, харесват го повече от всички, защото наистина става. Моля, апелирам, настоявам, дайте да стигнем до повече хора, това да стане и тяхно убеждение, защото като сгрешим и този път, и изгубим още 5 години, не смея да мисля, какво ни чака след това. Винаги съм пожелавам успех, скромно, сдържано съм обещавал едно достойно представяне. Този път, не просто искам, аз вярвам, че ще имаме ПОБЕДА, с №15 в бюлетината", завърши разговора си с кюстендилци Георги Първанов.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!