Феновете от Кюстендил зоват Стоичков, Пенев и Бербатов да купят акции от ЦСКА
Феновете от Кюстендил зоват Стоичков, Пенев и Бербатов да купят акции от ЦСКА / Иво Кирилов, Дарик- Кюстендил

Фен клубът на ЦСКА в Кюстендил - „Червени шампиони" призова с декларация червените легенди Христо Стоичков, Любослав Пенев, Димитър Бербатов, както и всички истински фенове на червения отбор да купят акции на ЦСКА. Над 150 местни фенове са придобили средно по 100- 150 акции от любимия клуб, каза председателят на Надзорния съвет Петър Кашкин пред Дарик.
В отворената декларация се казва:
„Активни фенове, привърженици и такива, които гледате мачове на ЦСКА пред телевизора, Апелираме към Вас, в останалите 2 дни / неделя и понеделник / до края на кампанията по закупуване на акции на ЦСКА, да покажете, че сте истински цесекари и милеете за любимия отбор, и световната марка- ЦСКА. Сега е времето, в което се покзва кой е истински цесекар. Обръщаме се персонално към Христо Стоичков, Любослав Пенев, Димитър Бербатов и др. български легенди на ЦСКА, които благодарение на ЦСКА са станали , това което са сега, да дадат своя принос по купуването на акции.
С армейски поздрав, Само ЦСКА, завинаги!
Фен клуб „Червени шампиони"- Кюстендил".
Верните фенове от ЦСКА в Кюстендил заминаха за последния мач на любимия отбор срещу „Локомотив"- Пловдив. Червените се борят за 2- то място в първенството с „Литекс", които имат 1 точка преднина, а днес посрещат „Левски".