Дженерали с нов офис в Кюстендил
Дженерали с нов офис в Кюстендил / netinfo

С изискан коктейл в хотел Стримон Спа Клуб, представителните офиси на Дженерали България в Кюстендил вдигнаха наздравица и заедно със своите гости отпразнуваха Коледните и Новогодишни празници. Събитието уважиха над 100 клиенти и партньори на компанията в града.  По инициатива на Светослав Стоянов, представител на  Дженерали в Кюстендил , компанията се включи  в набирането на средства за лечение на малкия Алекс, който страда от тежка форма на мускулна дистрофия. Гостите на коктейла събраха 915 лева за Алекс.

Дженерали с нов офис в Кюстендил
netinfo

 " От1 декември функционира вече новият офис на Дженерали, с нови идеи и нов маниер на работа. Опитваме се да направим така, че клиентите да останат изключително доволни. Превъзхождаме конкуренцията със свежи идеи и с това, че не сме закостенели в работата и разбиранията си", заяви Светослав Стоянов.

 По време на събитието бе обявено откриването на нов, втори офис на Дженерали България в града с представител Светослав Стоянов. Офисът е разположен срещу магазин Европа и отвори официално врати.


"Благодаря ви за това, че уважихте нашия коктейл. Благодарение на вашата подкрепа вече 20 години Дженерали се развива в Кюстендил и днес заема все по-добри позиции в града", поздраво гостите Румен Хаджийски, генерален представител на застрахователната компания в Кюстендил.