Депутатът Петър Петров: Стоян Стоилов на балотаж за кмет и поне 6- ма съветници в Кюстендил
Депутатът Петър Петров: Стоян Стоилов на балотаж за кмет и поне 6- ма съветници в Кюстендил / Влади Владимиров, Дарик- Кюстендил

Стоян Стоилов на балотаж и най- малко 6 общински съветници на ПП БДЦ в Кюстендил, пожела депутатът Петър Петров, при заключителната среща с актива на партията.
Кандидатът за кмет на ПП БДЦ Стоян Стоилов, с №8 в бюлетината призова да се гласува на 25 октомври, за промяна на статуквото в община Кюстендил. Той благодари на всички кандидати за общински съветници и кметове на кметства, като ги насърчи да използват преференциалния вот и да агитират и за себе си.

Депутатът Петър Петров: Стоян Стоилов на балотаж за кмет и поне 6- ма съветници в Кюстендил
netinfo

"Благодаря Ви, че застанахте зад мен. 36 човека, на които съм сигурен, че мога да имам доверие, защото ви познавам всички. Много е важно, когато човек застане с лицето си да знае, че зад него има добър екип. Хора, на които може да се опре във всеки момент и може да получи съвет и помощ от тях. Много важно е да се гласува. Сега решаваме съдбата на Кюстендил. 8 години живеем малко в неведение, напоследък се появяват индикации и за феодализъм. Нека на 25 октомври, да помолим всички наши познати приятели да отидат до урните и да дадат своя вот, защото това е нашият шанс, веднъж на 4 години, да заявим своето мнение и да кажем- Да, харесваме този човек и можем да го подкрепим", заяви инж. Стоян Стоилов.

Депутатът Петър Петров: Стоян Стоилов на балотаж за кмет и поне 6- ма съветници в Кюстендил
netinfo

"Вие сте личности и съм сигурен, че с всеки от Вас, ОС ще получи добър специалист, който ще му бъде нужен. Работата в ОС не е лесна, там се решават съдби и се чертае политиката за управление на града. Спокоен съм, че който и от вас да стане общински съветник той ще се отнесе отговорно към задачите които предстоят. Дай Боже, да ме изберете за кмет, ще имам важни и отговорни задачи, но все пак, щом вие ще сте зад мен и мога да се доверя на вас, ще ми е по- лесно да ги решавам. Имаме още два дни да убедим хората да гласуват за нас. Колкото се може , повече хора трябва да гласуват на тези избори, това е в интерес на всички хора които искат да живеят работят и създават семейство тук в Кюстендил. Говорете, агитирайте, №8- Стоян Стоилов, партия БДЦ, по- добрите, по- хубавите, по- умните и най- успелите! Благодаря Ви!", заключи кандидатът за кмет на БДЦ.
Депутатът от Кюстендилски избирателен район на ПП БДЦ Петър Петров подкрепи Стоян Стоилов и постави цел за надхвърляне на подкрепата от 2 500 гласа, която имаше партията в община Кюстендил на парламентарните избори.

Депутатът Петър Петров: Стоян Стоилов на балотаж за кмет и поне 6- ма съветници в Кюстендил
netinfo

"Пожелавам успех на Стоян Стоилов, да де яви на балотаж, защото съм се хвана на бас, че ПП БДЦ ще има човек на балотаж. Всеки глас за Стоян Стоилов ще бъде за промяна на статуквото в Кюстендил. Пожелавам на нашите кандидати за кметове на населени места успех на първи тур. За общинската листа, нека на 25 октомври, всички с бюлетина №8 и вечерта да се поздравим с най- малко 6 общински съветници. Искаме подкрепата на всички вас и мисля, че всички участвали досега в изборите и хората работещи в щаба, дадат всичко от себе си, да стимулираме хората, които досега не са гласували и младите хора да излязат и да подкрепят кандидатите на БДЦ. Успех и Победа!", заяви депутатът Петров.
За активност в изборния ден и вот с №8 в бюлетините, призоваха кандидатите за общински съветници Керка Златева, Ани Кръстева и Харалампи Златанов.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!