4- метрово писмо с пожелания за здраве до болният Алекс. Операцията е на 12- ти
4- метрово писмо с пожелания за здраве до болният Алекс. Операцията е на 12- ти / netinfo

4- метрово писмо изпратиха на болния от рак / “Сарком на Юинг” / Александър Михалков зрителите на благотворителния концерт в спортната зала в Дупница.

“На 4 картона с цветни маркери дошлите на концерта написа много хубави послания до Алекс. Предадохме писмото на баща му Йордан Михалков, който ще му го занесе в Париж, където момчето се лекува. Концертът бе много успешен, защото залата приличаше на едно голямо туптящо от обич сърце”, каза за Дарик зам.- областният управител Даниела Годинова. Събрани бяха 4 100 лв., основно от билети.

4- метрово писмо с пожелания за здраве до болният Алекс. Операцията е на 12- ти
netinfo

Изпълнителите- Елена Паришева, Борис Дали и Устата пяха близо 3 часа без хонорар, пред препълнената основно с млади хора зала. За публиката бе реализирано и светлинно шоу.

Гости на концерна в подкрепа на кампанията за събиране на средства за лечението на 17- годишния Александър Михалков бяха областният управител Любомир Анчев, депутатът Емил Гущеров, кметът на Дупница Атанас Янев със заместниците си, президентът на волейболния “Марек Юнион Ивкони” Ивайло Константинов, други местни бизнесмени и училищни директори.

Алекс и майка му са в Париж. На 12 ноември в клиника във френската столица предстои да бъде направена операция на Алекс.

“Дарените средства в сметката до 04.11.2009 са: 56090.20 лв. и 1391.57 euro. От тях - 23 003,88 Евро (45 087.60лв.)- сумата необходима за операцията на Саши вече е преведена по сметка в клиниката. Парите,които се съберат до края на кампанията /08.11/ и не бъдат използвани за лечението на Алекс ,ще бъдат дадени на други дечица, които имат нужда”, пише в профила на момчето във Facebook.
Благодарим на всички които са съпричастни със съдбата на нашето дете! Благодарим за разбирането и подкрепата в нашата борба със заболяването на Алекс . Ние Вярваме , че в тази борба има надежда и нашето дете ще прекрачи прага на живота, здрав. Много деца живеят с коварни заболявания и всички те имат надежди и мечти . Благодарим за това, че помагате живота да не е мечта!"
сем.Михалкови

/ На снимката- Сашко със съучениците си /

4- метрово писмо с пожелания за здраве до болният Алекс. Операцията е на 12- ти
netinfo