Д-р Дарина Ангелова в Димитровград
Д-р Дарина Ангелова в Димитровград / Дарик радио, Хасково
Здравна беседа в димитровградската библиотека
99613
Здравна беседа в димитровградската библиотека
  • Здравна беседа в димитровградската библиотека
Здравен семинар с диетолога д-р Дарина Ангелова  ще има и днес от 17 ч. в Детския отдел на димитровградската библиотека. Темата е „Профилактика и лечение на болестите“. Входът е свободен за всички, които проявяват интерес , информират от библиотека „Пеньо Пенев“.

В същия час вчера там стартира първата част от беседата на д-р Дарина Ангелова по темите за здравословния начин на живот, здравословното хранене и как да се справим с болестите.

Д-р Дарина Ангелова в Димитровград
Дарик радио, Хасково

Д-р Дарина Ангелова е диетолог с дългогодишен опит. Завършила е медицина в Пловдив през 1979 г. В последните над 15 години работи основно, като диетолог. В клничната диетология се е обучавала в университетската болница “Лома Линда” в Калифорния. Осем години е била диетолог в пловдивска клиника, след което завежда здравен център в Пловдив. В момента практикува в свой частен кабинет и пътува из страната, за да изнася лекции на тема здравословен начин на живот по системата “Ново начало”.

Д-р Дарина Ангелова в Димитровград
Дарик радио, Хасково

Двете срещи с диетолога д-р Дарина Ангелова от Пловдив са първите в новата тематична инициатива на димитровградската библиотека с мото „Живей здрав“. Чуйте я в приложения файл.