Запалената в Ябълково кола е на кмета на селото
Запалената в Ябълково кола е на кмета на селото / Дарик радио, Хасково
Запалената в Ябълково кола е на кмета на селото
89965
Запалената в Ябълково кола е на кмета на селото
  • Запалената в Ябълково кола е на кмета на селото

Запаленият в Ябълково тази нощ автомобил е собственост на кмета на селото Антон Илиев, научи Дарик. Той коментира, че не подозира това да е свързано с работата му като кмет, тъй като няма конфликти, не е получавал заплахи и „няма душмани”.

Палежът е заснет от камера, разположена на фабрика срещу къщата на кмета. Ясно се вижда как човек с качулка плисва запалителна течност, пали я и хуква да бяга пеша, разказа Антон Илиев.  Около половин литър бензин е, си личи от празната бутилка, която също бе намерена от полицията. Тя продължава с огледите и в момента. Умуваме тука кой и защо ще ми пали колата, каза още ябълковският кмет. Той разказа, че живее сам и няма врагове. Пламъците видял съседът му, който го събудил и подали сигнала.

 

Мерцедесът купил преди 2-3 години на старо. Снощи го оставил паркиран пред гаража, тъй като бил уморен. Колата не била застрахована. В нея изгоряло и портмонето му с около 400 лв. и личните му документи. Надява се извършителите да бъдат разкрити. Чуйте го в приложения файл.