В ЕГ-Димитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов
В ЕГ-Димитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов / Дарик радио-Хасково
В ЕГ-Димитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов
83711
В ЕГ-Димитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов
  • В ЕГ-Димитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов

Благотворителна акция в подкрепа на юношата на националния отбор и ЦСКА Павел Головодов стартираха днес ученици на димитровградската езикова гимназия. Във фоайето й те поставиха урна за събиране на дарения, която ще остане там и в понеделник, а утре, за волейболния мач на местния „Раковски” с ЦСКА от женската лига, ще бъде в спортната зала.

Целта е събирането на средства за лечение на бащата на Павел и Даниел Головодови - Георги Головодов, който е диагностициран с рак и се нуждае от спешно лечение. Той е единствен родител на двете момчета, след като преди година майка им си отива от коварното заболяване. Тази вечер в родния им Гоце Делчев организират в подкрепа на каузата концерт.

В ЕГДимитровград събират средства за юношата на националите и ЦСКА Павел Головодов
netinfo

Ръководството, треньорите и футболистите на Левски ще дарят 5 000 лева за бащата на юношата на ЦСКА Павел Головодов, който е болен от рак, съобщи официалният сайт на "сините". Ръководството на "червените" също излезе с позиция на сайта си, че клубът ще осигури нужното на Павел и неговото семейство. Павел и семейството му все още не разполагат с банкова сметка за събиране на средства.

 

Инициатори на акцията в димитровградската езикова гимназия са Александър Славов от 12А, Теодор Стоянов, Цвятко Цветков и Владимир Венков от 10А. Чуйте ги в приложения файл.