Стефан Димитров, Хасково
Стефан Димитров, Хасково / Дарик радио-Хасково
Стефан Димитров: Хасково може да е новият икономически център на Балканите
92861
Стефан Димитров: Хасково може да е новият икономически център на Балканите
  • Стефан Димитров: Хасково може да е новият икономически център на Балканите
Хасково може да бъде новият икономически център на Балканите и кръстопът на проекти между Европа и Азия. Това заяви при откриването и освещаването на областния щаб водачът на листата с кандидати за народни представители на „Реформаторски блок- Глас народен“ Стефан Димитров. Коалицията представи в Хасково 16-те си кандидати, които посочиха приоритетите за развитие на региона, които ще отстояват.

Необходима е подкрепа за развитието на леката промишленост, която е потенциал за града, за преработващата промишленост, свързана с поминъка на хората, за земеделието и бизнеса, посочи Стефан Димитров. Застрояването с предприятия между Димитровград и Хасково ще продължи и икономическа зона “Тракия” трябва да се развива и да бъде автономна, независима от политиката, заяви той.

Стефан Димитров, Хасково
Дарик радио-Хасково

Адв. Димо Стоянов, втори в листата, подчерта, че тя е екип, който знае какво и как да направи, тъй като всеки е специалист в своята област. Светла Василева от Харманли акцентира, че в нея са само местни хора, които живеят в региона, чиито семейства и бизнес са тук. Като един от водещите приоритети тя посочи и образованието.

Апел към младите хора да гласуват на 26 март отправи четвъртият в листата и един от най-младите в нея, Ангел Хаджиангелов, областен председател на БЗНС. Камъкът си тежи на мястото и моето място е тук, в България. Но не тази на схемаджиите и на корупцията, а тази на младите, свободни и образовани българи, каза той. Чуйте звукова картина в приложения файл.