ССД подкрепя Добри Беливанов за кмет на Хасково
ССД подкрепя Добри Беливанов за кмет на Хасково / netinfo
ССД подкрепя Добри Беливанов за кмет на Хасково
81891
ССД подкрепя Добри Беливанов за кмет на Хасково
  • ССД подкрепя Добри Беливанов за кмет на Хасково

Съюзът на свободните демократи, който е част от коалиция „Народен съюз", подкрепя безрезервно кандидатурата на Добри Беливанов за кмет на Хасково, обяви на пресконферениця днес областният лидер на паритята Георги Георгиев. Това е причината формацията да не издига свой кандидат за кмет.

Беливанов е  този, който може да се противопостави на статуквото и да го промени, заяви Георгиев.Той каза още че ССД подрепя управници, които са работещи, а Беливанов е такъв.

Георги Георгиев подчерта, че това е причината областното ръковоство на формацията да се разграничи от решението на общинската си структура в Димитровград. Той бе категорчен, че като областен лидер подкрепя Иво Димов за втори мандат кмет на Димитровград, защото е човек, доказал, че знае как и може да работи.

Областният лидер на ГЕРБ Делян Добрев благодари на ССД за подкрепата. Партиите в коалиция "Народен съюз" се представиха добре на последните парламентарни избори и се радвам, че са зад нашия кандидат за кмет на Хасково Добри Беливанов, който е експерт. За мен е крайно време в този град да настъпи промяна, защото той обезлюдява и загива, а Беливанов е човекът, който може да направи тази промяна, подерта Добрев.