Слънчеви колектори на промоция в топломаркет Ерато
Слънчеви колектори на промоция в топломаркет Ерато / netinfo
Слънчеви колектори на промоция в топломаркет Ерато
18947
Слънчеви колектори на промоция в топломаркет Ерато
  • Слънчеви колектори на промоция в топломаркет Ерато

Топломаркет Ерато стартира промоция, в която при закупуването на два слънчева колектора клиента получава като подарък системата за управление на слънчевата инсталация. В момента в топломаркета се предлагат от всички познати на българския пазар колректори - плоски, медни, алуминиеви, медни със селективно покритие, и най-новият вид, които се произвеждат и от Ерато, вакумни.

Гаранцията на слънчевите колектори е 10-годишна, но опита във времето показва, че те могат да работят безпроблемно повече от 20 години. На много места по света ползването на слънчеви колектори е държавна политика. В България работи само една помощна организация, която поема 20 проецнта от цялата инвестиция, стига тя да е обезпечена с банков кредит, съобщи управителят на топломаркет Ерато Николай Карев.

Клиенти на Ерато, които вече ползват слънчеви колектори, разказаха, че са избили инвестицията за колекторите за по-малко от три години. Още за ползите, икономиите и размера на минималната инвестиция за слънчева инсталация, може да чуете от звуковия файл.