/ Фейсбук
6-ма млади хора пострадаха в катастрофа на 21 май в Хасково. В 21:50 часа на улица „Полк. Веселин Въков" в парк „Кенана“ е станало произшествие с участието на лек автомобил БМВ, управляван от 19-годишно момче и друго БМВ с водач 33-годишна хасковлийка.

Камион разсипа 23 тона зехтин на магистралата

Поради движение с несъобразена скорост, преди ляв завой, младежът е навлязъл частично с колата си в насрещната лента за движение и се е ударил челно в другата кола, която се включва в движението с ляв завой от крайпътна отбивка в посока центъра.

Отново катастрофа в Хасково

От удара са пострадали: водачката на колата, която е с фрактура на ляв глезен и дясна китка; 27-годишен младеж - с фрактура на таза и ляво бедро; водачът на колата - който е с фрактура на 4-ти поясен прешлен; 16-годишна девойка – с охлузни рани по тялото и контузия на главата; 15-годишна – с фрактура на шийни прешлени и дясна раменна кост, приведена в УМБАЛ "Свети Георги"-Пловдив с опасност за живота и 14-годишна хасковлийка – с охлузни рани по тялото и хематом на главата, прегледана в МБАЛ-Хасково и освободена за домашно лечение.