Серия обучения и финален форум представят бизнес платформата ИБИС
Серия обучения и финален форум представят бизнес платформата ИБИС / Алианс за регионални и граждански инициативи

Серия обучения и финален форум представят бизнес платформата ИБИС
netinfo

Серия от обучения и финален форум, част изпълнение на проект „ИБИС – Интернет Биснес Информационна Система”, MIS code: 2007CB16IPO008-2013-3-065, ще се проведат в област Хасково през периода от 29 юни до 3 юли. Проектът е финансиран по Програма ИПП между Република България и Република Турция и се изпълнява от „ЛИАД - Люлебургас Бизнес Асоциация“, Република Турция  в партньорство с „Алианс за регионални и граждански инициативи (АРГИ) – клон Хасково“, Република България. В рамките на изпълнението му двете организации работят за насърчаване развитието на трансграничния регион Хасково – Къркларели.

Първо ще бъдат проведени 6 обучения за потребители- производители и доставчици на стоки и услуги, в периода 29 юни 2015 г- –1 юли 2015 г.:

 

•          29 юни 2015 г. в с. Минерални Бани от 9:00 часа;

•          29 юни 2015 г. в с. Стамболово от 14:00 часа;

•          30 юни 2015 г. в гр. Димитровград от 9:00 часа;

•          30 юни 2015 г. в гр. Хасково от 14:00 часа;

•          01 юли 2015 г. в гр. Харманли от 9:00 часа;

•          01 юли 2015 г. в гр. Свиленград от 14:00 часа;

Акцент в обучението ще бъде представяне на разработената бизнес платформа – ИБИС: www.STARTIBIS.com, нейните предимства и защо регистрацията в такава платформа може да бъде полезна за физически и юридически лица, предоставящи стоки и услуги. Участниците ще могат да разгледат в детайли платформата, включително потребителския профил и да разучат възможностите, които тя предлага.

 

След приключване на обученията, на 2 и 3 юли 2015 г., ще се проведе ФИНАЛЕН ФОРУМ в хотел „Хасково“, на ул. „Васил Друмев“ 63 в областния център.

 

На него ще бъдат представени разработените в рамките на проекта продукти, изпълнените дейности и постигнати резултати. Акцент в събитието ще бъдат проведените обучения на потребители и резултатите от тях, както и платформата за бизнес информация – www.STARTIBIS.com

 

Участие в обученията на потребители и финалния форум ще вземат също представители на МСП; професионални камари, бизнес организации, регионални браншови асоциации, бизнес съюзи, посреднически структури, местни власти, образователни институции, научно изследователски организации, земеделски производители и други.

 

За участие в обученията и финалния форум е необходимо да се направи предварителна регистрация на телефон: +359 886 211 480 и имейл: office@arci-ngo.org

 

Ако сте представител на бизнеса или просто проявявате интерес към участие в събитията, не се колебайте да се свържете с нас и да се регистрирате, призовават организаторите.

 

 

Серия обучения и финален форум представят бизнес платформата ИБИС
netinfo