цигари
цигари / Thinkstock/Getty Images

Цигари и тютюн без бандерол иззеха полицаи от Хасково и Харманли. На 4 октомври по линия на безакцизните стоки са проверени домове в двата града, в които са намерени общо 1 кг нарязан тютюн и 2320 къса папироси, иззети с протоколи от собствениците си.

Разбиха канал за цигари в Хасково

Освен това 17-годишен младеж е задържан за съхранение на наркотик. В 21:30 часа в двора на хасковско училище, младежът е бил проверен от полицейски инспектор от местното управление. В дрехите му са открити 2 пластмасови шишенца със суха зелена листна маса – марихуана, с общо тегло 4 грама и електронна везна.

От полицията съобщават още, че двама мъже и три жени от Свиленград са задържани за кражба от лозови масиви. Задържането им е станало след сигнал от петимата собственици на насаждения в село Димитровче. Те сигнализирали в полицията, че 120 кг грозде им е откраднато. След проведените издирвателни действия, полицаите са задържали трите жени и двамата мъже с откраднатата продукция в каруца. Гроздето е иззето с протокол и върнато на собствениците им.