Откриха тялото на една от изчезналите край Винево, утре търсенето продължава (+видео)
Откриха тялото на една от изчезналите край Винево, утре търсенето продължава (+видео) / netinfo
Откриха тялото на една от изчезналите край Винево
72001
Откриха тялото на една от изчезналите край Винево
Откриха тялото на една от изчезналите край Винево, утре търсенето продължава
  • Откриха тялото на една от изчезналите край Винево
  • Откриха тялото на една от изчезналите край Винево, утре търсенето продължава

Спасителните екипи откриха днес по обяд тялото на една от изчезналите жени край минералнобанското село Винево. Трупът е на по-възрастната жена от 4-членното семейство, изчезнало снощи. Намерено е на разлива на язовира, потвърдиха от полицията в Хасково. 4-членното семейство изчезна в пороите край селото, когато мостът пропадна от придошлите води.

Тази сутрин бе открит и лекият им автомобил „Опел Астра", смачкан от пропадналия мост. Продължава издирването на останалите трима - 4-годишно дете, дъщерята на загиналата и съпругът на загиналата.

Загиналата жена е на 54 години, името й е Ресмие Хакив Рамадан. Работила е като начална учителка в Черноочене. Съпругът й е на 55 години. Казва се Мюмюн Хакиф Рамадан. Дъщеря им е на 30 години. Името й е Ширин Рамаданова. Завършила е медицина, кардиолог. Работи в кърджалийската болница. Изчезналото 4-годишно дете се казва Мерт.

Откриха тялото на една от изчезналите край Винево утре търсенето продължава (+видео)
netinfo

Кметът на село Винево Фикрет Исса разказа, че никога досега реката в селото не е преливала. Цяла нощ никой от селото не е знаел за изчезналото семейство, разбрали са едва тази сутрин, когато възрастен човек забелязва обърната в реката кола. Чуйте повече от Фикрет Исса в прикачения файл:

Оказва се, че въпросният мост съвсем не е бил безопасен. От Община Минерални бани са поискали пари от държавата за ремонта му още през 2012 година, но им е било отказано без ясни мотиви. В звуковия файл чуйте главния специалист в Община Минерални бани Иван Райков:

Откриха тялото на една от изчезналите край Винево утре търсенето продължава (+видео)
netinfo

Междувременно от Областната противопожарна служба съобщиха, че като цяло ситуацията в Хасковско е нормална. Няма наводнени села и къщи. В някои райони дъждът спря още преди обяд.

Вижте във видеото репортажа на Нова телевизия:

 

Източник: NovaNews.bg