Нови продукти представя “Ерато Холдинг” на Международния технически панаир в Пловдив
Нови продукти представя “Ерато Холдинг” на Международния технически панаир в Пловдив / netinfo

За поредна година лидерът в областта на отоплителната техника „Ерато" взема участие на Международния технически панаир в Пловдив. Досега холдингът е спечелил 6 златни медала от изложението.

За първи път на панаира се презентира пелетна горелка от 45 киловата, функционираща на напълно автоматизиран режим. Сред другите нови продукти, които представя "Ерато", е камина "Пони" за вили, ваканционни къщи, механи и обекти с отопляема площ 70-90 кубически метра. Камината е с  микропроцесорно управление, което осигурява лесно регулиране на топлинната мощност. Не е необходимо да се изгражда специална инсталация, а се свързва само към комин за отвеждане на димните газове.

Щандът на "Ерато" се намира в палата № 10 на Пловдивския панаир. За крайните клиенти, които посетят щанда и закупят от предлаганите продукти, "Ерато" прави 5 % отстъпка от обявените цени. Освен с щанд, "Ерато" участва на международното изложение с добилия голяма популярност в страната демонстрационен инфомобил, който е оборудван с действащи мостри.